Nieuws

Vijftig tinten “rood”

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een nieuwsbrief heb geschreven. Ik werd hier dus op geattendeerd door een klant waardoor ik mij des te dieper ging schamen en lichtelijk vijftig tinten rood aanliep.
Ik ben jaloers op al die bloggers, vloggers, schrijvers, die moeiteloos verhalen op papier knallen en zelfs onze eigen directeur van hannah, kan er wat van. Dat zijn van die mensen, die zien een foto of een plaatje en hop er wordt meteen een leuke tekst bij gezet. Dat kost mij uren, dagen, zelfs maanden dus!

Maargoed….. terug naar vijftig tinten!

We kennen hem vast wel, het boek waar half Nederland het over had, en nu dan de film waar iedereen zijn eigen mening over heeft, fifty shades of Grey!!
Alle variaties kom je tegen op facebook, plaatjes met hilarische teksten etc etc, en ineens, daar kwam die. Eindelijk knalde hij bij mij binnen!!
Vijftig tinten rood!!!  Nou ik heb ze gezien hoor in mijn behandelingen! De heerlijk rood gloeiende koppies waar ik zo mijn best op heb gedaan om de doorbloeding te stimuleren. Sommige ietsje meer rood getint dan de anderen, maar het lukt meestal wel aardig. Want dat is een van de doelen in de behandeling. Met de bindweefselmassage en/of reductie therapie, natuurlijk een beetje aangepast aan elke huid, maar rood worden, dat willen we. En waarom in godsnaam!!!

De innerlijke godin van je huidcellen “wakker” schudden!

Als we onze huid gezond, stralend, fris en fruitig willen houden dan is de doorbloeding van essentieel belang. Om de innerlijke godin van je huidcellen “wakker” te schudden moet je de doorbloeding stimuleren zodat de huidconditie geoptimaliseerd wordt, voedingsstoffen, zuurstof en verzorgende werkstoffen veel beter worden op genomen. Want zuurstof is letterlijk van levensbelang. Dat geldt ook voor de zuurstof in je huid. Anders wordt je huid vaal, dof, grauw of wel, vijftig tinten grijs….
Om dit nog meer voor elkaar te krijgen, kun je je huid een krachtige zuurstofboost geven met de Cell Active. Deze doorbloedingcrème zorgt voor een zuurstofboost in je cellen. Als je nog niet rood was dan gaat het je met deze crème zeker lukken.

Jubelende en tintelende huidcellen!

Je huid ontwaakt en wordt “wakker”. Je huidcellen maken salto’s, flik-flakken,  drievoudige loopings, jubelen, tintelen en knielen op de knieën, vouwen de handen samen en ze smeken voor vocht! Ze zijn dorstig, ze willen gesprayd worden met de Vitamine Complex of nee, Sparkling Spray! Ze willen crème en ze slurpen alle aangebrachte crèmes met de hoogwaardige werkstoffen gulzig naar binnen!
Langzaamaan zakt de doorbloeding weg en dan…….blijft er een prachtig, fris en gezond vijftig tinten voldaan “roze” huidje over.

De Cell Active is verkrijgbaar in de salon en kun je in zetten als kuur. Dat betekend dat je de crème 14 dagen elke dag 1 á 2 keer per dat aanbrengt, na je dagelijkse reiniging. Je kunt hem nog intenser laten werken door een paar keer een goed heet dampend gastendoekje op je gezicht aan te brengen en dit 20 seconden aan drukken. Daarna breng je de sprays en de crème aan en je zal echt ervaren dat de crème beter wordt opgenomen. Je huid zal stralen en weer actief worden.
Neem je huid dus “bloed” serieus! Wil je meer advies voor een stralende vijftig tinten roze huid, neem dan contact met mij op!

3

Comments

 1. Natasja  maart 25, 2015

  Hahaha, echt super leuk geschreven. Zie je, je hebt het in je

 2. Petra  maart 27, 2015

  Ga gelijk aan de slag! Ik wil ook een flikflakkende 50 tinten rode huid

 3. Monique  juli 14, 2015

  Wat een leuk artikel Deborah! Als ik iets dichter bij woonde werd ik direct klant van je 😉

  Groetjes,
  Monique